Bettsys lista

Här är en rolig lista, från bettsy!

REGLERNA: Svara på de 12 frågorna, inte i ord, utan gör en bildsökning på Google på ditt svar.
Ta den FÖRSTA användbara bilden som dyker upp. Använd den som "svar". Här nedan kan ni se mina resultat. Mycket nöje!


1. Vilket år är du född?

The image ?http://brits.co.uk/show/1982/1982.jpg? cannot be displayed, because it contains errors.

2. Hur definierar du din sexuella läggning?
The image ?http://www.hankolsen.com/images/shirts/heterosexuell2.jpg? cannot be displayed, because it contains errors.

3. Vilken är din bästa egenskap som kärlekspartner?
http://www.fotosearch.se/comp/IGS/IGS410/IS404-008.jpg Hmm... skrev tålmodig :)

4. Och din sämsta?
The image ?http://images.tradera.com/037/49404037_1.jpg? cannot be displayed, because it contains errors. Skrev tjatar.. men i mitt fall är det nödvändigt ;-)

5. Vad söker du hos en partner?
http://www.kill-more-people.de/images/politik-und-gesellschaft/gb_respect1.jpg och
The image ?http://www.andie.se/media/Relat5.gif? cannot be displayed, because it contains errors.

6. Vem var din första hemliga barndomsförälskelse? ( bara förnamnet)
http://www.omtv.se/info/uploaded_images/mbarton-775667.jpg Ha ha ha fast min va faktiskt  en kille!

7. Vilket yrke är det sexigaste du vet?
The image ?http://www.ntnu.no/gemini/2006-01/bilder/kirurg.jpg? cannot be displayed, because it contains errors. ehe.. skrev kirurg.

8. Vilken kändis är hetast enligt dej?
The image ?http://web.telia.com/~u54518681/startbild.JPG? cannot be displayed, because it contains errors.

9. Vad gör dig avtänd?
The image ?http://www.sockshop.se/herrstrumpor/PICT0010%5B1%5D.jpg? cannot be displayed, because it contains errors. och The image ?http://www.ungafakta.se/ungafakta/vampyr/bilder/jakt/hitta/dasskaft2.gif? cannot be displayed, because it contains errors.

10. Vem hade du dit första riktiga förhållande med? ( Bara förnamn)
The image ?http://www.z.lst.se/NR/rdonlyres/94772571-6436-4B54-A7C8-B1BEFCEDDE78/0/bjorn.jpg? cannot be displayed, because it contains errors.

11. Vilken kroppsdel på din partner gillar du att kyssa? ( förutom munnen)
The image ?http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b8/Ear.jpg/100px-Ear.jpg? cannot be displayed, because it contains errors. och The image ?http://www.nsd.se/material/livslust/v11nacke.gif? cannot be displayed, because it contains errors. ( nacke/hals)

12. Ett kärlekspar på film elr tv som du gillar?

http://geek-ridden.net/derek&meredith/top.jpg

Klänningen hämtad!

Nu har jag, igår, varit i Henån och hämtat min brudklänning! Den är så vacker och fin och jag är så nöjd! jag fick också med mid ljusstakar och ljus till dekoration på borden. Pappa hade också klart vigselpapper :) Så nu är jag avslappnad- var ja innan också men nu är det inte mkt kvar.

Vi åker om 12 dagar till London och det ska bli så skönt! Strosa i west end och bara ta det lugnt.
Ska bli skönt att komma från jobbet- just  nu tänker man inte på om man trivs elr inte för vården är inte som den ska vara på avd. Så idag är jag hemma faktikst och bara tar det lugnt.

Jag gör INGENTING :) strosar här hemma i P.O.P klänning och diskar lite och har städat toaletten.
Sovmorgon och sen frukost. Det är skönt. Jag behövde det.

Bokade klipp/färgning 6 nov hos Eva på Tor och Freja nere i stan- kommer gå på MKT pengar tror jag men det va ok med min blivande make som inte vill annat än att ja ska  klippa av mig håret ha ha och jag är beredd att hålla med honom. Jag är trött på att spara och jag känner mig inte riktigt Maria. Men vill man ha en brudfrisyr med långt hår måste man spara!

Övertid

Jag har inte ork mer.

Vi har ingen personal och långliggare som på ett hem. Vi klarar det inte längre. Alla är trötta och blir gnälliga och otåliga. Jag fick jobba över idag  minsann. Hade inget att skylla på- inte ens att ja är gravid.
Lisebeth stannade dock också när hon hörde att jag stannade- hon är så go.

Känns inte kul att jobba när man alltid är kort. och helgerna är värst just nu- inegn har ju koll på personalstyrkan! Inte kul att gå hemma på sin enda lediga dag i veckan och veta att man nog kunde hoppat in några timmar. Jag är ju sån.
Fy.

jag fick iallafall min H&M parkas i ull idag när ja kom hem. den va fin och bra! behåller jag.

Nu- just duschat. Lite chips om ja orkar annars sängen. Jobbar tidigt imorgon också :(

Jobbdags!

   

- Vitt linne, H&M
- Randig topp, H&M Mama
- Svarta Linnebyxor, Cocoon Mamma

Redo för min arbetsdag :) Lååång morgon.

Mina tärnor

Här är mina underbara vackra tärnor i sina klänningar som äntligen är klara!

Helena först- ej struken iofs..

image270

Bettsys finns
här, här och här :)

Torsdag morgon

Idag är jag uppe tidigt- skjutsat Gary till landvetter för en weekend i Huvudstaden med jobbet. Skönt för mig att få ta bilen till mitt jobb nu några dagar :)

Utvilad är jag för igår efter jobbet var jag så trött som jag nog aldrig varit- ville lagt mig 19 om jag fått välja, men det vart för tidigt. Så 20.30 somnade jag som en stock hihi...

Nu- ostmacka, äggmacka och cafe latte och mys hemma innan jag drar iväg till jobbet.

oj spark- snutt i magen hälsar också :o)

Möhippan!

Ja så vart det då dags för min möhippa i helgen  som var, helt utan min vetskap- otroligt välplanerat!
Jag skulle som planerat jobba korthelgen ( lördag kväll-söndag dag) och hade ställt klockan på lördag morgon men innan den ringer så ringer det frenetiskt på dörren.

Gary, som visste om detta,  hoppar ur sängen och jag undrar vad det tagit åt honom- vi öppnar aldrig om vi inte väntar ngn. Speciellt inte en lördag morgon kl 9.00. Jehovas tänker jag och lägger mig ner igen och drar täcket upp till hakan. Sen hör ja plötsligt 12 tjejer skrika  MÖHIPPEDAGS och fota och fota och jag fattar ingenting :)

Nyvaken... jag har ingen aing om detta!

Jag hade nämligen planerat in att det skulle ske helgen efter då jag va ledig. Sista helgen innan vi åker :)
Iaf så får ja lite panik och ropar på min Helena eftersom jag inte vill säga högt till alla att hon tyvärr fått fel på helg, jag jobbar idag och ni måste gå hem allihop igen. Så jag säger till henne " Helena jag måste få prata med dej ensam- NU" och skrämmer upp alla att bebisen är dålig elr ngt. Jag talar om för henne att jag ska jobba idag och hon löjlar sig och skrattar och frågar Linn ( jobbakompis) om jag jobbar. Nej säger hon- en annan tjej jobbar åt mig. Så de har klurat och trixat och fixat så jag blev ledig!

När jag väl fattat detta så blir det med ens väldigt spännande- min möhippa! Jag fick en rosa T-shirt och alla andra tjejer fick svarta. Jag hade bett om att inte få bli utklädd nämligen...
 

Snabbt iväg till första punkten som var en skööön gravidmassage på Hagabadet i 55 minuter. Sedan vidare till syster lägenhet i Johanneberg för lunch med alla.
Jättegott!

Presentöppning,promenad stod på schemat tills plötsligt vi ska ner på stan för nästa evenmang som är sminkning och färganalys på Face på Hvitfeldtsgatan. Jag var vår med inslag av vinter hihi..

   
Alla andra tjejer fick en snabbanalys av huden också- det va intressant. Om man va rosatonad elr gultonad.

Sedan drog vi vidare till Manana på kungshöjd för goda goda Tapasrätter. Blommorna jag håller är goda råd min härliga vänner skrivit till mig på fram och baksida. En bukett som aldrig vissnar :)

   

Sist men inte minst ( fast inte godast :) så var det chokladprovning på Vegagatan som stod på schemat. Mörk choklad och dess historia!

    Hanna är måttligt road hihi..

Kl va ca 22.30 när jag kom hem. Snabb dusch och rätt i säng. Så trött!
Men oj vilken underbar och rolig dag jag hade med alla mina vänner runt mig och det kunde int varit bättre!

Tisdag



- Gräddvit topp, Gina Tricot
- Brun hängsleklänning, Gina Tricot
- Strumpisar H&M


Igår besällde jag en höst/vinterjacka på Hm.se eftersom jag till min fasa såg att ja inte kan ha den jag trodde att jag kunde ha :) Så det blev en grå! Den längst till höger- ullparkas.
Hoppas den passar! Snygg va den iaf.

Bettsys klänning

Idag efter jobbet mötte jag upp Bettsy för att kolla till hennes tärnklänning- nu var det så länge sen ja beställde den så jag mindes knappt hur den såg uut. Men den va kanonfin! Hon ska sy till den lite och hämta den på onsdag.

sen åkte vi till din sko och köpte henns tärnskor också. 280 kr- perfa :)

Sen gick hon hem och jag gick till Lindex och köpte två par byxor och en body stl 56 till vår bebbe. Blått och brunt blev det. Går till båda :)

Nu är jag sååå trött. Måste vila mera. Men det är så mkt att göra. Är iofs klar nu med det mesta.
Phu.

Måndagsprovning

   

- Vitt linne H&M
- Vit tunika, second hand
- Svarta manchester, mamma second hand
- Svarta lackskor, skopunkten
-Sidenband i midjan


Idag har jag varit hos mamma och pappa i Henån och provat min klänning ännu en gång- perfa! Det kommer bli så bra!

Nu äe jag så hemskt trött- kom precis hem och det har varit en lååång dag så ja kryper nog ner pinsamt tidigt ikväll :)  Ska bara fixa lite listor och sånt. Hemskt mkt smått pill.. men roligt!


Bowling+fotboll

Igår hade vi en riktigt rolig kväll! Det började med att Jonna, Bettsy och Sofia kom över till mig och planerade ite bröllopsfst- sen tog vi taxi ( Mikael :) ner till star bowling och mötte upp paul, Mickan och Hasse där.  Vi bowlade en timma och det var jätteroligt! Jag ledde länge över alla- men sen kom Hasse och snuvade mig på segern det sista :) 230 poäng fick han- jag fick 228.

108 poäng förta serien och 120 poäng andra serien. Härligt!

Sedan vidare till stan för att knö in oss nånstans och kolla på fotbollen. I sista minuten. Vi kom in på Hard Rock och när matchen var slut var det bara jag, Sofia, paul och Johannes kvar :) Vi hade roligt! Jag och Johannes hade varit hungriga så länge så vi satte oss på BK och åt en hamburgare- sen kände jag på mig att nu kommer snart trean, nu måste vi gå. Så vi gick och vi sa hej då till Johannes och paul som skulle hem. Elr Johannes skulle gästa Bettsy (som redan va hemma ) och sova hos henne tyckte han :)

Iaf ser vi vagnen komma och Sofia skriker " där kommer vagnen " så jag börjar springa så gott det går med ichias i hela vänster sidan och foglossning och mina favvo Zara pumps- dom röda- så det går inte så bra :) så hör jag Sofia bakom mig " spring din gravida kossa" och så börjar ja skratta så mkt att ja inte kan springa alls! Men vi kom med vagnen iaf...

Kvällen slutar inte där- väl bär vi gått av ( det är skönt at bo på samma gata faktikst) börjar vi gå upp för Björcksgatan när jag plötsligt trampar snett i en skarv på trottoaren och faller ihop som en mjölsäck utan förvarning- det går liksom i slow motion ja kan inte hindra det :) Så känner ja att ja är trött i benen efter bowlingen så ja orkar inte stå emot heller. Det  va som om benet bara försvann ha ha ha Sofia skriker till jämte mig för hon blev skiträdd- det va så roligt! Sen skrattade vi hela vägen hem, och gick mitt på gatan istället - jises man har aldrig tråkigt med henne!

Ojoj- längesen ja hade så roligt.
Nu är det jobb en sista kväll- ledig imorgon igen!

Snart klar

Nu är ja snart klar faktiskt!

Vi hittade sötaste tyget i Alingsås- men tyvärr hade hon inte tillräckligt kvar av det och det hon hade räckte inte. Så vi får vänta till nästa leverans. Men ett supersött mönster hittade vi och detaljer till klänningarna. Jag är mer än nöjd! Mkt har löst sig idag.

Nu har ja suttit med placeringkort hela kvällen- pappret tog slut så ja får fortsätta en annan dag. Lika bra att smida medan järnet är varmt istället för att skjuta upp saker. Men nu är jag så trött så trött...

Jobb fredag- lördag-söndag.

Dags för näbb!

Nu ska jag till svärmor i alingsås och köpa tyg och kika på mönster till näbbklänningarna.
Ledig idag- så skönt inann helg som väntar!

 

- Svart top, H&M mama
- Jeans, H&M mama
- Midjejacka, denimbird
- Mormorskängor, skopunkten



Bröllopsfunderingar

Märkta servetter- roligt eller onödigt?
Placeringskortshållare? hmm.. eller vika på mitten så att de står som ett tält..
Ballonger i lokalen?

Hjälp..jag behöver hjälp :)
Om en månad åker vi ju..

Mitt-vecka



- Svart topp H&M
-Grå klänning med fickor, Camden market, London
- senapsgula strumpisar, indiska
- Svarta skor, skopunkten
- Trench, Camden market, London
- Nya röda stor väskan- love it :)


Onsdag- iväg till jobbet för kvällen. Imorgon är jag ledig och det ska bli skööönt! Då ska jag till svärmor och sy upp små näbbklänningar! Roligt roligt!

Dagens handel

 Ja vad kan jag bocka av? Idag efter jobbet åkte jag ner på stan och fixade lite.

* Provpapper till vigselprogram. Köpte åxå en bra penna och lite klisterhjärtan till våra placeringskort.
* Leta efter kuvertväska till moi. Det gjorde jag.  Men jag vet i ärlighetens namn inte om ja ska ha en traditionell i matchande färg ( som man aldrig använder efter det ) eller bryta av med en i guld. Lite kluven.

Jag köpte också:
* Strumpbyxor i senapsgult, brunt, grått och lila till nya tunikor för magen. H&M och Indiska.
* Mamma hipsters ( var tvungen att testa ) på H&M

När jag kom hem hade mina tre vinster från tradera.se kommit ( tvättar dem innan användning-känns som second hand) och det va en
tröja, en vit tunika och ett par svarta manchesterbyxor och allt satt som smäck! Riktigt snyggt för en bra billig peng :) Det ser inte mycket ut på bilderna- men jag är supernöjd.

Detta var inte allt! När jag kom hem hade också mina skor från skopunkten kommit- köpte tre höstskor som ja kan ha lite senare..första, andra och tredje paret. Alla satt perfa!

Jag hade bara tur att allt kom samma dag- väldigt roligt!

Ny vecka



- Randig tunika/klänning med knyt i "midjan", H&M
- Strumpbyxor, H&M
- Ballerina med rosett, skopunkten
- Midjekort jeansjacka, Denimbird


Måndag idag och jobba kvällen väntar- skönt med lite sovmorgon idag.
Vad ska strykas av listan i veckan?

* provpapper till vigselprogram
* skriva till svägerskans festhäfte
* träffa värdpar för genomgång
* leta efter en kuvertväska till moi

Nu- jobbet!

Söndagsturen

Nu när hösten närmar sig och det blir ömörkare på kvällarna blir det så mysigt igen att ta fram alla ljusstakar och tända dem och bara mysa lite :) jag gillar hösten faktiskt!

 

Inga gardiner fö vi har just fått nya fönster och vi väntar på nya persienner.

Idag efter kajsas besvikelse åkte soffan och jag till Freeport en sväng. jag hittade fyra höga muggar i ljus brun på Hemmabutiken- 15 kr styck :) där hittade jag också 4 nya tabletter (?) till vårt vardagsrumsbord. Bilden är lite dålig- men dom är turkosa!

 
Jag hittade också fabriksbutiken- där fanns hur mkt fint som helst! Mycket från DUKA till billigare pris- bl.a. Filippa K muggarna vi önskat oss till ett mkt bra pris! Åker jag dit omedelbums om det inte skulle bli några till bröllopet.  Där fanns också två snygga serviser som jag tittat på från DUKA.

Kul!

Come on Kajsa!



Idag är det mys igen!
- randig top, Cocoon mamma
- svarta linnebyxor, Cocoon mamma


Sofia är på väg upp och vi ska hejja på Kajsa och Emma om en dryg timma.
Sen blir det nog storhandling på em. och ikväll ska jag hämta Gary på Landvetter.

Lördag



Idag är det mysdag i P.O.P klänning.
Gary är i London och jag kollar på friidrott och skriver listor till bröllopet.

Igår åkte vi iväg, jag ch Sofia, med vagnen, nr 3, till valand där vi hoppade av och hon ledde mig kors och tvärs till en restaurang, svarta oliver, där vi spenderade följande 3 timmar med god mat pch dryck. ja det kan va nog så gott med iskallt vatten och en citronskiva i. En av mina absoluta favoriter :)

På menyn valde vi:

Förrätt:
- TZATZIKI MED BRÖD
- SVARTA OLIVER SALLAD
ROMANSALLAD, RUCCULA , VÅRLÖK, RÖDLÖK, GRANATÄPPLE, VALNÖT, AVOCADO, OLIVER OCH VITLÖKSYOUGHURT

Varmrätt:
- METAXAFLAMBERAD TOURNEDOS
MED STEKT ANANAS, MARINERAD SPARRIS, VITVINSÅS, PEPPARSÅS OCH POTATISGRATÄNG

Vi tog lika där :)

Efterrätt:
- FRUKTSALLAD MED VANILJGLASS

Vi delade på en för den va stor och vi va så mätta. Oh så gott de va!
Sofia tog ett glas vitt och jag tog vatten med citron.

Vi hade fantastikst mysigt och roligt! Vi har alltid så mkt att pata om trots att vi bor tre hus från varandra så servitören kom tre ggr och frågadeom vi beställt- när vi inte ens hunnit kolla på förrätten hihi. Det tog tid... vår varmrätt va redan klar och hade väntat på oss medan vi åt förräten- men vi måste ju få prata åxå :)

Rekomenderas varmt! Väldigt mysig lokal också!