Allys första Påsk

Påskhelgen är inte över ännu- men här kommer en liten resumé över vad vi gjort i dagarna.

Skärtorsdagen jobbade gary så jag, Ally och Linn åkte ner på stan en lång stund och promenerade- det va mkt mysigt!
Långfredag åkte vi först till kusinerna i LÅngedrag och hälsade på en stund- sedan åkte vi vidare till granmi och gramps i Alingsås och stannade över natt. Tittade på Let´s dance och min favvo är i final!! Nu ska det röstas!
Påskafton sov hon länge och sedan kom andra kusinerna från Borås till alingsås och vi åt en påskbrunch med dom innan vi drog vidare till mormor och morfar i Henån för påskmiddag och firar morbror på födelsedagen ( som va på långfredagen)

När vi kom tillbaka till Göteborg va Ally helt slut efter alla intryck så hon somnade för natten 19.30 och sov till midnatt då hon åt och sedan sov hon till 06.00 innan hon åt igen. När jag la henne ner i sängen igen sov hon- men jag hörde att hon krafsade som om hon va vaken efter nån minut så jag gick upp och tittade ner i sängen- då ligger hon och suger på handen och ger mig ett jätteléende :-) Så ja lägger henne jämte mig i sängen istället och myser lite och sen somnade hon om och vi alla tre vaknade kl 10.00 igen. Härlig morgon!

Idag är det chelsea-arsenal på TV som iaf Gary ska titta på med Johannes om han kommer ner. Får se hur ally och jag gör. Kanske kollar till proppens nya lägehet istället.

         

Vi fick en fin kofta från garys moster som vi invigde i hegen!

 


Nya pyamasen

Jag köpte idag två pyjamasar till Ally, här e den ena:

 


Hon är underbart söt i dom :)

Helgen

I lördags va vi hemma och myste på dagen och kollade på chelsea match- sedan åkte jag och Ally till Bettsy och Mikael på deras infl. fest i Mölndal. Det var roligt och dom bjöd på så god lasagne. Ally strotrivdes! Vi var där kanske 1,5 timma innan vi åkte tillbaka lagom till Mello Grande Finale. Linn och Sofia kom och höll oss sällskap och vi tyckte rätt låt vann alla tre.

    Lördagens festoutfit :)

Idag har vi varit i Henån och firat stfan som fyllde 18 år i fredags. Många var där och firade från familjen och det är alltid roligt att träffa alla! Morfar var där också vilket var en överaskning.

    Gammelmorfar är så gosig att krama!
    Mormor är också favvorit!

  Moster Hanna är också rolig!

    Klänningen har vi fått från Gammelmorfar och gammelmormor

image586


image587

Familjebild från Henåns altan-fina kort!



Första besöket

Idag hämtade vi grandmi och gramps på säve som varit i australien i två månader. Knappt sett lilla stumpisen. Det var så roligt att träffa dom igen! Saknat dom riktigt. Sedan åkt jag och Ally till Mikael pch Frida till deras nya boende, kollektiv boende. Spännande! Mycket mysigt och dom verkar trivas kanon!

Nu kommer snart Sofia och vi ska äta pizza och kolla på Lets Dance där min favvo Tont R håller sej kvar! hejja hejja

Hoppas alla får en kanon fredagskväll!

Ullared

Idag är det dags för Ally´s första och inte sista GeKås tur :-) Linn och vi ska dit bort och fylla på lagret lite.

Lillstumpan har somnat i sin sitter. Idag är det jeans igen för hon va så söt i dom igår!

image573  image574


Bilder

Dagens outfit på en trött liten stumpa och lite andra bilder :-)

image564



 

Den rosa klänningen har vi fått från snälla Lillemor- passa utmärkt på lördagens middag hos christina och max.
Sedan va vi helt slut efter simmet igår- bilderna talar sitt tydliga språk hihi..

Idag är det lägenhetskoll som gäller- och promenad för det regnar inte.
Städning och ev Linn besök. Härligt!

3 positiva:
* Kolla på lägenhet idag!
* Det regnar inte
* Gary är ledig!

Övernattning och bad

Igår åkte vi, Ally och jag, hem till Max familj för att äta middag,dag kolla på Mello 2a chansen och umgås. 2a chansen va lite av en skräll- men Sibel höll jag på så det va ju kanon! Nordman ..nja.. men ändå ok.
Natten va bra där borta och på morgonen nu åkte vi till majorna för att babysimma för första gången- Max och Ch åkte tyvärr tillbaka för max var för trött- men nästa gång går det nog bättre!

Ally älskade iallafall att bada. Hon flöt helt lugn och avslappnad i vattnet och log som bara hon gör :-) Det av så roligt och hon tittade stort på allt och alla. Så det blir fler gånger! Hon va helt utmattad av all motion, 30 min, så hon har nu sovit mellan 12-16 :-)

Vi har också idag kollat på lägenhet som va liten besvikelse. Irriterande att bilderna alltid missvisar på nätet. Kommer man till en mkt mindre lägenhet än va man väntar sig. Även om man vet om det blir det en besvikelse. Bra badrum och kök och vardagsrum men inte bra övriga sovrum.

Well- imorgon väntar den vi egentligen vill ha. * hoppas hoppas*

Nu- mys med familjen.

Ny bil

Jag glömde ju tala om att vi sen igår är ägare till en ny BMW 320i Touring i färgen 416 CarbonSvart Metallic. Limited edition på den färgen. Därför tog vi den. Svart som skimrar i mörkblå.  Bilen kommer till oss 21 april.

Tjohoo!

Badshopping

Idag hittade jag badbyxor och en ursöt badrock till Ally. Vi ska ju på babysim på söndag första gången och då måste man va rätt klädd :-)

Fram

  Bak

  Badrock

Nu är det mys som gäller! Jag älskar att mysa med min stumpa!

Dagens outfit

Hon är så faschinerad av babygymmet :-)
Idag ska vi till MVC för efterkontroll, mig själv, och sedan ska vi ner på stan och köpa badbyxor till babysimmet på söndag! Det sa  bli så mysigt och anälla Bettsy följer också med!

tre positiva:
* Sovit många timmar inatt
* Underbart väder idag igen
* Jag har fått låna SATC boxen som går varm hemmma :-)

image559  image560

BVC besök

Idag är det BVC som gäller och läkarundersökning. Spännande! Efter det ska jag och Ally bort till Bergsjön och luncha med Helena som extrajobbar där några veckor.

Dagens tre glada:
* Det underbara vädret!
* Babysim till helgen! Så roligt!
* Mina andra "mammavänner"- så kul att ha er nära!

Nepp- fortsätta göra sig iordning innan mina älsklingar vaknar.

Allys kompisar

Här är Allys kompisar :-)

  Liam

  Max

Ally är en fröjd att lära känna varje dag! Hon växer och är mer och mer vaken och vill vara med och prata och vifta på armar och ben. Hon älskar att ligga under babygymmet och sprattla! Hon är en lugn tjej som noga ska studera saker och ting och människor. Men rätt som det är kommer hennes fantastiska leende och då smälter både mamma och pappa kan jag säga :-)

Inatt sov hon e hel natt igen. Somnade runt 23.00 och sov till 06.30 då hon va hungrig. Det är tredje natten, inte på raken men ändå, som hon sover hela natten! Hon är så duktig lillprinsessan!
Nu ser vi utveckling varje vecka!

Ljuvliga Tisdag

Äntligen- Äntligen en bra låt i Mello! Perelli va fabulous! I love Hero. Komer nog ta hela festen på finalen. Trots stark balad från Sanna. För den är nog den enda som han hota.

Rapport hann jag inte med och inte nu heller. Iallafall va det mysigt för bettsy kom och hade med sin coola kompis fredrik. Dom gick vidare till Hard Rock sedan och jag somnade med min prinsessa.

Helgen?
Lördag- som sagt Mello.
Söndag- sovmorgon. Sedan köra ut Andreas till Säve och sedan till Allum. Mycket trevligt. Ally låg i vagnen och tittade stort på alla lampor som fanns. Och det är ju en hel del :-) När vi kom hem somnade hon som en stock halv tio av utmattning kan ja tro ha ha ha.
Måndag- Inte helg men Gary är ledig måndagar. Vi åkte till bilia och till BMW och provkörde bilarna. Lutar nu mkt mer åt BMW faktiskt. Och vid noga uträknande, Gary och säljaren, är månadskostnaden för den begagnade och den nya vi tittade på en skillnad på ca 200-300 kr. Så maken min är mkt sugen på den nya.

Idag ska vi till Christina  och Max i det fina vårvädret. Utanför kvittrar en sån där vanlig vårfågel man hör varje vår :-) Jag vet inte vad den heter. Kvittret går liksom upp/ner/upp/ner. Underbart! Strålande blå himmel!

Nix. Frulle.

Ha en bra tisdag!