Hemma

Idag var jag nere på IN EX och inskaffade ett styck silverlack, en stampel, siden band och flera olika testblad... nu ska det göras inbjudningskort!

Härligt!

Det är också skönt att sova i din egen säng inatt igen. Men gary fattas mig.




Dolly är Gud

Igår var ju jag och Hello på Dolly i scandinavium och det var absolit fantastiskt roligt!

Hon är en liten liten människa med stora stora bröst och en enorm sångröst med känsla. Kommer ja inte glömma i första taget. Vi fick först inte komma in för vi fick inte ha med kamerorna in. Sedan när vi tjatat oss in genom att säga att vi hänger in dem i garderoben ( jag gjorde detta senare , inte hello he he ) så såg vi tusen kameror inne på arenan. Så typiskt.  Så vi fick inte så mkt bilder men före fick vi lite bilder.

image109  image110



Semester

Mu- om ca 1 timma- åker vi bort från kylan. Härligt!

Finns på resdagboken ( bara för att det är roligt ) som resenär MaryGary

Åter 29 mars.

Grattis till Steffo , 17 år idag!

Schlager och glamour

Igår hade vi middag med glamour tema- och jag röstade 7 ggr på The Ark från min mobil ha ha ha. Jag ville att de skulle vinna.Desperat.

Vi hade väldigt trevligt- Hello lagar fantastisk lasagne!

 

Real Bettis va också med en sväng- så tjusig! Sen tog jag kort på Ola Salo på Tv:n eftersom jag älskar honom. Och är bara lagom patetisk :-)

Vi hade också köpt nytt rött läppstift- vet inte om det syns dock. Kolla noga. hi hi hi

Naaiiiiiii!!

Jag undrade varför min retur på min randiga bikinitopp inte kommit ännu- trots utlovat då jag ringde innan jag skickade tillbaka den " Jadå- det kan jag med säkerhet säga att den kommer tillbaka till dej innan 14 mars" Idag fick jag en släpig kärring på tråden som jobbat där hela sitt liv skulle jag tro och är lika trött på ringande gäster som jag är på campinggäster och husvagnar... och tyska och norska backpackers... anyway nu kom jag av mig... hon sa att de inte FÅTT IN returen ännu (det va en vecka sedan )och när de får den kan det ta 1-2 VECKOR innan den kommer igen... så lägger hon in "förstår du väll"

Nej jag förstår inte.
Jag har blivit lovad. Jag ska på semester. Nu är det ju skitsamma- kan jag likagärna avbeställa den.

Åh jag blir så trött.
Nu ska ja sova middag innan discobowling.

Bikinin

ja det blev inte den blåprickiga bikinin för den h ade leveranstid i april :-)
jag beställde denna randiga som jag skrev om och sedan den här lite med spets från H&M ...
Väldigt söta båda två!



image98   image99

Åker om en vecka!

Blåa blommor

Den här har blommningsmånad Oktober- mkt fin blå! Likaså den här- fin att liksom kila in lite mellan stora blommor....vita(creme rosor)......vita liljor....vita kallor....


Vad tycker ni?
Lite exempel...




Kylan i oktober

Jag undrar vad ja/ om ja ska ha ngt över min klänning i okt? Jag måste nästan ha det eftersom det säkerligen är lite kyligare- även om det inte så lika kyligt som i svea- det är ju nästan nov när den stora dagen är.

 

Vad tycker ni? Kanske den högra i lite lättare material?