Lagd på is

Ja- jag hinner inte blogga och när jag läste mitt senaste inlägg om blöjor insåg jag att motivationen inte finns hos mig rikrigt :) men jag finns på bilddagboken.se nu istället!

Mclachlan heter jag och jag lägger upp bilder där iställetr på ally och oss och olika event!

Jag har lösenord för att komma in och det finns en liten ledtråd- garys favoritlag och Allys tredjenamn! Mer säger jag inte. Hoppas det inte blev för svårt ;) Annars får ni maila och fråga...

Blöjtest

Med risk för tråkigt inlägg :)

GP har testat olika blöjor -
här - och jag är beredd att hålla med till viss del. Jag tycker Liberos blöjor är dom bästa men jag använder nu faktiskt Euroshopper som - hör och häpna- fick 4 fyrar :) Billigare och inte mycket som skiljer från Libero. Däremot använder jag mycket hellre Euroshopper istället för Pampers. Jag har också haft Huggies- som inte ens bedöms- som favoriter men nu luktar de mycket efter en natt och det gillar jag inte.

Coop håller jag med om är dåliga.

Japp- dagens inlägg.

Ny fas

Oj oj vad det händer saker! Efter att ha velat ligga på sidan och sova de sista nätterna- otroligt sött- så har frökan Mclachlan nu idag bestämt sig för att hon istället vill sova på mage. Om möjligt ännu sötare när hon lutar huvudet mot armarna och sover. Som den lilla människa hon är :)

Nu kommer också de omtalade - från min mor - tillfällena då det sticker upp ett litet svajjigt huvud ovanför spjälskyddet- vansinnigt sött och fantastiskt roligt! Eftersom hon inte är van ännu är det en lite " hmm va gör ja nu egentligen" blick som möter mig!

Imorgon dop i Askim, Max dop. Ska bli roligt!
Nu- trött morsa som komer somna innan ja ens lagt mig.

Åh fya

Vaknade av att Ally va hungrig inatt ca 02.30 och det stank brandrök i hela lägenheten! Typiskt tänker jag-nu brinnet Delsjön igen. Sist det gjorde det låg vår stadsdel som i en dimma och det stank. Vi bor ju så nära! Så jag gick upp och tittade på nätet- men ingenting om ngn brand.

Stängde alla fönster så vi har svettats inatt. Öpnnade dom nu på morgonen men fortfarande en väldig rökstank! Tittade på nätet igen och visst- brand i Delsjön inatt och den håller fortfarande på. Rök ända till Marstrand.

Nu får det gärna regna en dag eller så- för vår stackars växtlighet.

Gilla läget

Jag är seg på att skriva. Det är varmt- vilket jag gillar- men jag har en liten dotter som inte trivs i det alls vilket gör dagar och nätter långa. Lite sömn och vila överhuvudtaget för mig. Längtar till måndag..

Idag hann jag iallafall åka ner på stan en liten sväng- unnade mig ett par
sandaler.

Jag vill lägga mig nu. Kl 20.20.. hon har just somnat efter krångel i värmen så ingen egentid ikväll.

Bröllopet

I helgen var i i Särö eftersom garys bror gifte sig vid säröhus på lördagskvällen. En otroligt vacker kväll och mysigt med bara familj!

Innan vigseln busade pappa och Ally på rummet :)



Vi väntar i foajen:



Vigseln vid havet:




Bubbel i trädgården:



Bröllopsmiddagen: