Danmark

Vi har varit i Danmark och firat Garys 40 årsdag och det va mkt trevligt. Underbart väder!

FREDAG
Åker från Göteborg ca 10.00 och kommer fram till köpenhamn ca 14.00, checkar in och går ner på stan till ströget. Strosar mest och äter och gary hittar vår favvopub, som tyvärr renoverades, men en öl kunde han ta iallafall. Kikade på slottet på väg tillbaka från stan, vi bodde i stort sett granne med det. På kvällen va det tänkt att Gary och jag skulle äta middag på tu man hand men vi totalslocknade på hotellrummet :) Småbarbarnsföräldrar.


   

   

LÖRDAG
Ally vaknar kors i taket 8.40 = sovmorgon. Efter frukost och förmiddagslummer går vi ner mot ströget igen, kikar på marknad vid Nyhavn och möter Linn och Thomas på ströget, dom firar Linns 25 års dag :) Kikar i lite affärer och slår oss ner på en pub, tje irish rover och blir sittande där en stund. Mycket härligt i solen! Linn och Thomas följer med oss till Hotellet och byter om och så går vi fyra ut och äter mexikanskt- mycket gott! Går vidare och dricker lite öl. Ally har barnvakt- det va roligt att gå ut själva!

       

SÖNDAG
Ally vaknar sent här också- efter frukost drar vi oss ner mot stan igen, men smågarot. Rita har hittat en butik som säljer ovanliga flasköl som hon ville visa Gary. Han köper med sig tre flaskor hem. Kör från stan ca 14.00 och Ally är nöjd fram till varberg unefär, då blir det trist att åka bil. Förståeligt! Vi kom hem ca 18.00... resan har gått mycket bra, första långa med Ally. Hon är en nöjd och glad flicka som roar sig själv, jag är förvånad över att hon velat sitta i vagnen så mycket som hon gjort.

     

Kommentarer
Postat av: Katta

Hejsan!
Allt bra med dig?

Ha en trevlig kväll! :)

Postat av: mikael

D låter som om Ally är bästa möjliga resesällskapet. Hoppas jag o Bettan oxå får ett så lugnt barn när vi väl skaffar oss:) Kram

2008-05-29 @ 17:13:10
Postat av: MAMMA

så fina kort, jätteroligt att titta på!!!!

2008-05-29 @ 23:36:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback