Bra vs Dåligt

Ibland tar orken slut. Inte så at jag är ledsen som innan- bara nedstämd.
Ally somnade 5.30 imorse och före det hade hon nästan vart vaken 10-11 timmar på raken. Speedad på natten- så trött att hon skelar men somnar inte. Somnar vid amning men vaknar med ens man flyttar på henne.

Jag är så trött idag :-(

Jag satt också igår när jag skulle hålla henne vaken framåt 20-21 för att hon skulle somna vid 23...och lekte med henne från boken vi fick på posten. 250 lekar 0-18 månader och fick ångest och panik över det ansvar jag / vi har fått nu. Att lära henn och stimulera henne. Allt vi ska göra enligt den boken, färger, ljud, speglar som ska flyttas och visas och lugna ner henne oh stimulera henne dagligen- blir hon/är hon understimulerad? Gör jag vad jag ska? Jag har lust att bränna boken för hon kan omöjligt va understimulerad. Jag gör vad jag kan.

Well- man har bra dagar och dåliga dagar.

Kommentarer
Postat av: emelie

maria, du är en fantastisk mamma! fortsätt bara som du gör så kommer allt bli jättebra, jag lovar!

Postat av: Anonym

Maria, släng boken!!!!
Du gör hela tiden helt rätt- jag är djup imponerad av dig och av er!!! Hon kan inte ha det bättre!!!!!! Inte en chans att hon är understimulerad!!!!

2008-02-12 @ 12:27:58
Postat av: hanna

tja, jag tror verkligen hon behöver leka leken pip pip lilla fågel pip dagarna långa ;) jag menar Hur kommer hennes framtid se ut om hon inte får leka pip pip:O haha nej,jag bara skojjar. den boken behöver nog inte följas från pujkt till pricka.. kul att du kommer imorgon, då är det jag som lagar maten och vi åker till göken :) puss

2008-02-12 @ 19:27:42
Postat av: Malin S

Jag är helt säker på att du är en utmärkt mamma (trots att jag inte känner dig mer än genom bloggen) såna där böcker som får en att få prestationsångest över något kan man kasta i soporna tycker jag. Hoppas att både du och den lilla kunnat sova gott =)

2008-02-13 @ 01:08:38
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback